23948sdkhjf

Hvem skal vinde DI’s produktivitetspris?

Nu indledes jagten på dette års rollemodeller for udvikling af produktiviteten.
DI's produktivitetspris tildeles en virksomhed, der kan betragtes som rollemodel for andre virksomheder i arbejdet med at forbedre produktiviteten. Virksomheden skal med sin indsats have løftet produktiviteten så meget, at det væsentligt bidrager til at sikre virksomhedens fremtidige konkurrenceevne.

Virksomhederne, der kommer i betragtning til prisen, kan have anvendt et bredt udsnit af værktøjer som eksempelvis automatisering, forbedring af arbejdsgange samt uddannelse af ledere og medarbejdere.

DI opfordrer både mindre, mellemstore og store virksomheder inden for såvel fremstillings-, service-, transport- eller videnvirksomhed til at søge prisen.

Bedømmelse af ansøgningerne
I vurderingen af ansøgningerne lægger bedømmelseskomiteen vægt på følgende fem kriterier:

1. Opnåede resultater og mål
2. Omfanget af produktivitetsfremmende aktiviteter
3. Brug af ledelsesværktøjer
4. Involvering og roller
5. Træning af ledere og medarbejdere

Tyngden i vurderingen vil blive lagt på kriterium 1 og 2. Sekundært vil vurderingen blive lagt på kriterierne 3-5. Den endelige vurdering i forhold til vinderen af produktivitetsprisen vil bero på en helhedsvurdering i forhold til det samlede ansøgerfelt.

Din virksomheds ansøgning vil blive vurderet af et panel bestående af ledere fra virksomheder, der er medlemmer af DI, samt en eller flere repræsentanter fra relevante forskningsinstitutioner i Danmark. Bedømmelseskomiteen vil vurdere den enkelte ansøgning ud fra de fem kriterier på en skala fra 1 til 3, og på denne baggrund nominere 3-4 ansøgere til prisen.

En konsulent fra DI vil herefter besøge de nominerede virksomheder, hvorefter den endelige afgørelse af prismodtageren vil blive truffet af bedømmelseskomiteen.

DI's produktivitetspris 2015 bliver uddelt på DI's produktivitetskonference den 21. april 2015 i Fredericia.

Kilde: Dansk Industri - http://www.di.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064