23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Eilersen, Fredercia Furniture, GamFratesi og HTH.
Eilersen vender blikket mod Argentina
Det startede med et uformelt møde i Milano og endte med et godkendt design fra Buenos Aires. Det er kort fortalt historien om Eilersens nye loungestol, ”String”, der er tegnet af den argentinske designer Federico Churba.

Federico Churba er uddannet industriel designer fra University of Buenos Aires og driver i dag sit eget studio, hvor han designer møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

String er designet i to versioner – én til indendørs og én til udendørs brug – og blev præsenteret på Stockholm Furniture & Light Fair i forrige uge.

HTH satser på e-handel
Den Nobia-ejede køkkenvirksomhed har integreret hele sit gør-det-selv program i sin e-shop og styrker dermed koblingen mellem internetsalg og de fysiske butikker.

-Salg via nettet bliver et stadig vigtigere tema for en lang række brancher – også inden for køkken, bad og garderobe, siger Lars Bay-Smidt, administrerende direktør i Nobia Danmark.

Det nye koncept skal gøre det muligt at købe et komplet HTH-køkken hjemme fra sofaen og få det leveret inden for 48 timer.

Trods online-satsningen vil de lokale butikker fortsat være meget vigtige for HTH. Lars Bay-Smidt påpeger, at HTH i samarbejde med Årstiderne Arkitekter netop har introduceret et nyt butikskoncept, der giver konsulenterne bedre mulighed for at navigere rundt i begge universer sammen med kunden. Samtidig vil det være butikkerne, der håndterer lagerfunktionen for webshoppen.

Fredericia og GamFratesi viderefører samarbejdet
Under Stockholm Furniture & Light Fair introducerede Fredericia Furniture det seneste resultat af samarbejdet med den dansk-italienske designduo GamFratesi.

Stine Gam og Enrico Fratesi har tidligere designet sofaen Haiku, som nu er videreudviklet i en mindre formel udgave i form af Haiku Low Back.

- Vi tænker møblerne som mikro-arkitektur, noget der optræder i rummeligheder, og som interagerer med de mennesker, som bruger dem. På den måde minder vores arbejdsproces mere om arkitektur end om møbeldesign, siger de to designere om processen bag udviklingen af Haiku Low Back.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078