23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Bygma, Schmidt Køkkener, Danish Art Weaving og Jem & Fix.
Ny chef hos Bygma i Galten
Efter godt 40 års ansættelse ønsker Erling Thøgersen at trappe ned, og derfor har han nu overladt ledelsesansvaret til Lone Klyver. Det skriver Galten og Omegns Folkeblad.

Lone Klyver er uddannet isenkræmmer med speciale i værktøj og har haft egen virksomhed i mange år. Hun tiltrådte hos Bygma i juni sidste år og har officielt overtaget ledelsen af butikken fra årsskiftet.

Den 68-årige Erling Thøgersen fortsætter nu på nedsat tid:

- Jeg er så heldig, at der stadig er en plads til mig i Bygma. Det var nemlig muligt at komme ned på halv arbejdstid. Jeg er glad for stadig at bevare kundekontakten og samarbejdet med mine gode kolleger – en god måde at vænne sig til pensionistlivet, siger han til avisen Erling Thøgersen.

Butikselever driver Jem & Fix
Fra mandag d. 23. til onsdag d. 25. februar overtager 23 Jem & Fix-elever den daglige ledelse af butikkerne i Fredericia, Kolding, Middelfart og Give.

Alle medarbejdere i de fire butikker træder et skridt tilbage og holder fri i perioden – bortset fra souschefen og butikschefen, som indtager rollen som kyndige konsulenter og yder eleverne professionel backup.

- Alle medarbejdere i butikken er meget spændt på, hvad de kommer tilbage til, altså positivt set. Derudover synes alle, det er en super idé at få eleverne ud af vante rammer og så at sige give dem ”nøglerne” til butikken, siger butikschef i Fredericia, Martin Holm.

Der vil være 5-6 elever pr. butik, og rollefordelingen skal de selv fastlægge. De skal også lave et budget og komme med konkrete forslag til optimering af salgslokalet.

Ny ejer til Schmidt Køkkener i Vejle
Schmidt Køkkener i Windfeld Hansen Centret har fået ny indehaver. Det skriver Ugeavisen Vejle.

Bjarne Risager, der er et kendt ansigt i den lokale køkkenbranche, har overtaget ejerskabet. Han har tidligere været indehaver af Profil Køkkener og har desuden arbejdet ti år som tømrermester.

-Det er dejligt at være tilbage i køkkenbranchen, som har været en stor del af mit arbejdsliv, siger han til avisen.

Inden for den nærmeste fremtid indledes en etapevis ombygning af butikken.

Danish Art Weaving i skotsk samarbejde
Den nordjyske producent af møbeltekstiler har overtaget forhandlingen af tekstiler fra skotske Bute Fabrics, der samarbejder med anerkendte designere som James Morrison, Tom Dixon, Edward Barber og Jay Osgerby.

- De supplerer og komplimenterer de kollektioner, vi allerede har, og derfor passer de så godt ind i vores sortiment, siger administrerende direktør Kurt B. Johansen fra Danish Art Weaving.

Bute Fabrics har blandt andet leveret tekstiler til Dronning Elizabeths galleri på Buckingham Palace i London, det skotske parlament, Metropolitan Museum i New York, VIP-loungen i Singapores Changi-lufthavn samt en række internationale hoteller verden over.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081