23948sdkhjf

Nyt møbelhus slår dørene op i Randers

Torsdag d. 30. august 2007 åbner et nyt ambitiøst møbelhus i Randers på 1.600 kvadratmeter. Navnet er Entré med ejerne Lee Mackie og Martin Lund Nielsen i spidsen.
Vi skal, ifølge indehaver Lee Mackie, have oplevelsen af at være husets gæster.

- Vi tænker huset, som et imødekommende sted, der er lækkert helt ned i detaljen, siger hun og fortsætter:

- Som værter for vores gæster strækker vi os gerne langt for at få dem til at føle sig rigtig godt tilpas.

Der er lagt meget vægt på en indretning, der adskiller sig fra traditionelle møbelhuse, som Lee Mackie karakteriserer som flade møbellandskaber. Entré arbejder med at få møbler og accessories et niveau op på stilladser og podier.

Generelt hæves tingene op fra gulvet, så de præsenteres bedst muligt. Hun kommer med et eksempel; en såkaldt inspirationsreol, der virker kollageagtig med et bredt udsnit af, hvad butikken har at byde på. Fx vil reolen præsentere en stol ved siden af en plaid eller en lysestage. Farvetemaet er sort-hvid. Hvid, fordi møblerne og tingene udfolder sig bedst på en ren og klar bund.

Kontrasten i farvespillet er overført til to"dark rooms,"som skal give gæsterne en ekstraordinær oplevelse - den 30. august finder man i det ene rum en udstilling om Harpestolen i moderne farver - stolen er designet af Jørgen Høvelskov og produceret af Jørgen Christensens Snedkeri A/S.

Det, folk i øvrigt kan sætte næsen op efter, når dørene åbnes, er, efter Lee Mackies udsagn, det bedste af danske og udenlandske klassikere krydret med interiør fra nye fremadstormede designere.

De vil vise, at de nye unge designs kan have deres berettigelse op i mod klassiske ting. Det er også hos Entré, man kan gå på gaveidé-jagt eller finde den rette ting, der fuldender indretningen.

Indehaveren fremhæver; Charles & Ray Eames' knagerække,"hang it all", som en af de mange attraktive ting, Entré kan tilbyde.

Kilde: Entré Living A/S www.entre-living.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062