23948sdkhjf

Eksotisk træ med blåt stempel

DLH Nordisk kan nu levere et terrassegulv med VLO-godkendt Bangkirai, der er en smuk, stærk, praktisk og prisbillig træsort
Træet har et smukt, eksotisk udseende. Det er ekstremt slidstærkt. Det kræver ingen vedligeholdelse. Det er langt billigere end eksempelvis teaktræ. Og nu kan de danske forbrugere også købe det med god samvittighed.

Det er DLH Nordisk A/S, der nu kan levere træsorten Bangkirai med den eftertragtede VLO-godkendelse til de populære iDeck-træterrasser. VLO står for Verificeret Lovlig Oprindelse og er en sikkerhed for, at træet kommer fra en skov i Indonesien med kendt oprindelse og tilladelse til at fælde.

Bangkirai vokser naturligt i blandt andet Indonesien, og træet varierer i farve fra det mellembrunlige til det let gullige. Det er fra naturens hånd født med en naturlig modstandsdygtighed over for vejr og vind samt angreb af råd og svamp. Træet kræver derfor ingen vedligeholdelse, og ubehandlet vil det med tiden patinere til en flot sølvgrå farvenuance. Bangkirai er end-videre utrolig robust, og denne hårdhed gør, at træet ikke er til at slide op.

DLH Nordisk arbejder desuden gennem sit Good Supplier Program med at evaluere sine leverandører, så de lever op til en række etiske regler med hensyn til lovlighed og oprindelse. Målsætningen er, at DLH Nordisk skal blive verdensførende inden for salg af FSC-certificeret tropisk hårdttræ.

Bangkirai er en af de i alt fem træsorter, der tilbydes i DLH´s iDeck-terrasse-koncept. iDeck er et komplet system af brædder, strøer, stolper og andet tilbehør, der passer optimalt til hinanden, og hvor hele monteringen er gjort så let og enkel som muligt. Konceptet er et resultat af, at Danmarks tidligere to største grossister inden for hårdttræ - DLH Nordisk i Hørning og Internationalt Hårdttræ - sidste år fusionerede til et fælles selskab, DLH Nordisk A/S, med adresse i Hovedgård ved Horsens.

iDeck træterrasserne kan købes landet over gennem førende byggemarkeder og tømmerhandler. Der kan læses mere om iDeck på www.dlh-nordisk.com .


Kilde: DLH Nordisk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11