23948sdkhjf

Logodan A/S i fint selskab

Som noget helt nyt og unik er Logodan, der bl.a. er kendt for sine populære produktionsstyringssystemer til træ- og vinduesbranchen, og som eneste Microsoft Dynamics C5 partner i Danmark, kommet i Microsoft Presidents Club.
Som noget helt nyt og unik er Logodan, der bl.a. er kendt for sine populære produktionsstyringssystemer til træ- og vinduesbranchen, og som eneste Microsoft Dynamics C5 partner i Danmark, kommet i Microsoft Presidents Club.

Den slags blåstempling er ikke noget, man kommer sovende til. Logodan er en virksomhed med store kompetencer, og Microsoft giver følgende begrundelse for at Logodan er med i Microsoft Presidents Club.

- Logodans strong performance, dedication and hard work are exemplary. Your commitment, results and efforts make the Microsoft Dynamics channel the top in the industry. Microsoft is privileged to have Logodan as part of the Microsoft Dynamics team, and your customers are fortunate to have you serve them.

Således blev Logodan i 2004 Microsoft Certified Partner. Efter at have arbejdet dedikeret med Microsofts teknologier, blev Logodan i 2006 Microsoft Gold Certified Partner. Det betyder, at Logodan er anerkendt af Microsoft med kompetence i MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS, altså økonomistyringssystemer og NETWORKING INFRASTRUCTURE SOLUTIONS selvfølgelig baseret på Microsoft's teknologier og platforme.

Som Gold Partner er Logodan nu med helt oppe på niveau med andre af Microsofts helt store partnere. Man får adgang til endnu flere værktøjer og support hos Microsoft. På den måde kan Logodan tilbyde endnu bedre løsninger for vores kunder. Man opnår status som Gold Certified Partner ved at implementere en stort antal kundesager, og efterfølgende vil Microsoft analysere og godkende hver enkelt sag blandt andet ud fra kundens tilfredshed. Derudover skal vi have et højt niveau af kompetence via certificering. Guld partner status er kun gældende for et år af gangen, så det er en løbende proces at beholde sit partnerskab, og det har vi været i stad til at opretholde.

Som kronen på værket efter et forrygende 2007 har Logodan nu opnået endnu en tilkendegivelse fra Microsoft, og denne gang med en tildeling af det fornemme medlemskab af Microsoft Presidents Club fra den øverste ledelse i USA.

Logodan A/S kan i 2008 se tilbage på nogle rigtige gode år i samarbejde med Microsoft og fejre sit 30 års jubilæum med udsigten til endnu flere år blandt Microsoft’s betydende partnere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062