23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om XL-Byg, Kvik, Bo Bedre og My Home.
XL Byg får outlet-butik
Mandag den 30. marts åbner XL-Byg Elling ved Frederikshavn en 550 kvadratmeter stor outlet-butik. Det skriver Lokalavisen Frederikshavn.

Outlet-butikken indrettes i en del af byggemarkedets gamle havecenter, der fik en hård medfart under et voldsomt skybrud.

Samtidig er 5.000 kvadratmeter udendørsareal istandsat med en ny hyttelandsby, græsareal og ny personaleparkering.

Ejerskifte i Kvik Frederikssund
Dennis Bodal har pr. 25.marts overtaget ejerskabet af Kvik i Frederikssund. Det skriver Lokalavisen Frederikssund.

Han har en baggrund som indkøber i Dansk Supermarked og har haft eget handelsfirma i ti år. der er således tale om et totalt brancheskift, og Dennis Bodal har blandt andet været i praktik i nogle af de andre Kvik-butikker for at lære køkkenbranchen at kende.

Dennis Bodal har i forbindelse med overtagelsen ansat Gitte Mortensen og Jesper Falnov som sælgere.

Bo Bedre rykker til Japan
Bo Bedre – Danmarks største og ældste magasin om boligindretning – kan nu også købes i japanske bladkiosker. Det skriver Danishfurniture.dk.

Det japanske forlag, Bindeballe Publishing, ønsker at inspirere japanske arkitekter og designinteresserede forbrugere og anser Bo Bedre for at være det bedste eksempel på nordisk livsstil.

Ifølge Danishfurniture.dk får japanerne mulighed for at abonnere på Bo Bedre, som også kommer til salg i udvalgte butikker – i første omgang dog i den dansksprogede udgave.

My Home åbner i Sønderborg
Møbelkæden My Home ekspanderer i stor stil og har nu i Sønderborg. Det er den femte butiksåbning i år, og kæden omfatter nu i alt 26 butikker.

Ifølge Sønderborg Ugeavis var My Home repræsenteret i Sønderborg for et par år siden, men lukkede efter blot et år. nu er det imidlertid lykkedes at finde bedre lokaler i det tidligere Punkt1 og Expert ved siden af Tæppeland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062