23948sdkhjf

Scanglas investerer i produktionen

En ny termolinje øger både produktionskapacitet og -kapabilitet på fabrikken i Kjellerup.
Scanglas A/S oplever stigende efterspørgsel på mere energivenlige trelagsruder og ekstra tykke termoruder. I bestræbelserne på at møde markedtes krav har virksomheden derfor investeret i en ny termolinje fra Bystronic.

Investeringen vil fremover gøre Scanglas i stand til at afkorte leveringstiden på termoruder hurtigere og samtidig give mulighed for at tilbyde kunderne sekventiel pakning af blandede rudetyper. Den nye fuldautomatiserede linje forøger desuden den nuværende kapacitet betragteligt.

Samtidig med investeringen i produktionen har Scanglas endvidere indgået et tættere samarbejde med den svenske søsterfabrik i Emmaboda. Det vil medføre forbedrede leveringstider på hærdet og lamineret glas og samtidig adgang til et større udvalg af glastyper.

- Markedet efterspørger i stigende grad disse forædlede glasbearbejdninger og derfor har vi i vores svenske søsterfabrik investeret i et nyt fuldautomatisk laminatskærebord, som forkorter leveringstiden til det danske marked på netop dette produkt, fortæller administrerende direktør Poul Steen Rasmussen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078