23948sdkhjf

Træterrasse på et holdbart fundament

DLH Nordisk lancerer et komplet udvalg af hårdttræsstrøer til de populære iDeck træterrasser.
De smukke mørke træsorter har efterhånden udkonkurreret de traditionelle grå betonfliser som danskernes foretrukne belægning på terrassen. Men hidtil har det været svært at få strøer til underlaget, som i udseende, kvalitet og holdbarhed kan matche det flotte udendørs gulv.

Det problem er nu løst. DLH Nordisk A/S i Hovedgård lancerer nemlig et komplet udvalg af strøer i hårdttræssorter til de populære iDeck træterrasser, og det betyder, at hele underlagskonstruktionen nu kan få samme farvenuance som træplankerne. Det giver en flottere og mere harmonisk helhedsløsning i de tilfælde, hvor dele af underlaget er synligt - det vil sige, når plankerne lægges med en vis indbyrdes afstand, og når træterrassen er hævet.

Samtidig bliver kvaliteten bedre, idet underlaget så får en lige så høj holdbarhed som selve gulvet. Hårdttræsstrøerne har nemlig et højt indhold af olie og en langt større naturlig modstands-dygtighed over for råd, svamp og insektangreb end de traditionelle lyse træsorter, som hidtil oftest har været anvendt til underlaget.

iDeck er et komplet system af brædder, strøer, stolper, terrassefliser i træ og andet tilbehør, der passer optimalt til hinanden, og hvor hele monteringen er gjort så let og enkel som muligt. iDeck fås i de fem slidstærke hårdttræssorter - bangkirai, massaranduba, jatoba, cumaru og ipé - der alle har smukke og varme farvenuancer og en naturlig holdbarhed, der passer til det fugtige nordiske klima.

iDeck kan i et vist omfang leveres som Verificeret Lovlig Oprindelse (VLO) og som FSC-certificeret. FSC-certificeret træ vil sige, at træet kommer fra velforvaltede skove, der er FSC-certificeret i overensstemmelse med Forest Stewardship Council´s regler. DLH´s certifikationsnummer er SW-COC-1521. Det vil forhandleren kunne fortælle mere om.

iDeck træterrasserne og facadebeklædning i hårdttræ fra DLH Nordisk kan købes landet over gennem førende byggemarkeder og tømmerhandler. Der kan læses mere om iDeck på www.dlh-nordisk.dk

Kilde: DLH Nordisk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078