23948sdkhjf

Fra arbejdsdreng til indkøbschef

Bo Andersen kan fejre 50 års jubilæum på møbelvirksomheden Fumac.
Hos Fumac kan indkøbschef Bo Andersen i år se tilbage på intet mindre end fem årtier som medarbejder i den virksomhed, siden han som 14-årig startede som arbejdsdreng.

- Der er sket en kolossal udvikling på alle fronter igennem de 50 år. I begyndelsen bar vi selv træpladerne én efter én ind på fabrikken. Nu klarer en truck arbejdet inde på selve fabrikken. Indkøbsordrerne blev skrevet i hånden og faxet til leverandørerne. I dag foregår alt på nettet. Og maskinerne er fuldstændig computerstyrede i dag. Da jeg begyndte, var de jo nærmest kun udstyret med en tænd-og-sluk-knap, fortæller han til Dagbladet Struer.

Bo Andersen ville gerne være leder og blev i 1985 udnævnt til værkfører på det daværende Hanbjerg Møbelfabrik. Siden avancerede han til driftsleder, produktionschef og fabrikschef, inden han i 2005 fik sin nuværende stilling som indkøbschef.

Selv om Bo Andersen sidst i denne måned runder 65 år, har han ingen planer om at stoppe. Dog kommer han i løbet af efteråret til at gå lidt ned i tid for i højere grad at fokusere på familien, golfspillet og sommerhuset.

- Det er spændende at have været del af så rivende en udvikling, og jeg har aldrig tænkt på at søge andet arbejde. Hver eneste dag har jeg været glad for at gå på arbejde, siger Bo Andersen til Dagbladet Struer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094