23948sdkhjf

Jönsson Inventar får et travlt efterår

Tre store ordrer sætter produktionen i højeste gear i Herlev-snedkeriet.
Situationen er vendt 180 grader hos Jönsson Inventar. For et år siden sukkede snedkermester Steen Jönsson efter opgaver. Nu vælter det nærmest ind med tilbud, og i dag har hans snedkere mere end nok at lave:

- I august kan vi ikke magte mere overhovedet, og tager helst ordrer, der ligger fra november og frem. Vi er ikke overophedede, men kommer der en kompliceret opgave ind, må vi hyre ekstra folk, siger Steen Jönsson til Wood Supply.

Han har allerede ansat fire svende og to lærlinge lige inden sommerferien, hvilket bringer den samlede medarbejderstab op på 30. Hvis alt går vel, udvides staben med yderligere et par mand mere inden for overskuelig fremtid. Samtidig skal der indføres forskudt arbejdstid, så produktionen kommer til at køre ti timer om dagen i stedet for syv og en halv.

- Vi var så heldige at vinde tre store sager lige op til ferien, og det giver os et ordentligt boost her i efteråret, fortæller Steen Jönsson.

De tre ordregivere er Microsoft, Realdania og Novo Nordisk. Blandt andet skal Jönsson Inventar levere 600 bordplader, buffeter og andet specialinventar til Microsofts nye domicil i Lyngby, og til Novos afdeling i Måløv skal virksomheden producere renrumsinventar.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141