23948sdkhjf

Roomstore åbner nyt showroom

Engrosvirksomheden tager det næste skridt i udviklingen med et nyt 500 kvadratmeter stort showroom i København.
Efter syv år med mindre showrooms i Valby og Indre By flytter Roomstore nu sit showroom til 500 kvadratmeter store lokaler i Imperial ved Vesterport i København.

Butikken kommer udelukkende til at indeholde produkter fra de brands, som Roomstore repræsenterer i Danmark og Skandinavien.

Roomstore er designdistributør og importør af flere store designbrands, og åbningen af det nye showroom skal ses som en nødvendigt konsekvens af virksomheds positive udvikling, fortæller CEO Nikolaj Meier:

- Som et led i den stigende interesse for vores produkter, er det vigtigt for os at kunne vise bredden og diversiteten i vores brands, og det lader sig kun gøre ved at åbne et showroom, hvor vi har mulighed for at dedikere god plads til de enkelte brands.

Lokalerne har gennemgået en grundig renovering henover sommeren, og torsdag den 20. august 2015 åbner showroomets to etager for offentligheden.

For at udfordre det traditionelle showroomkoncept har Roomstore, i samarbejde med Barkas Coffee, indrettet en kaffebar fra Roomstores egen portefølje, der tæller internationale brands som Tom Dixon, Lampe Gras, Magis og danske New Works.

- Som engrosvirksomhed fungerer vi først og fremmest som samarbejdspartner for forhandlere, arkitekter og andre professionelle indkøbere, forklarer Nikolaj Meier.

Men Roomstore står også gerne til rådighed for eksempelvis stylister, medier og designindustrien, når der skal indrettes alt fra hoteller, restauranter og arbejdspladser til private hjem.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078