23948sdkhjf

600 kilo møbler på vej til Kina

Thomas Jørgensen fra Randers kommer i fint selskab, når hans møbelserie skal deltage i et fremstød for dansk design i Chonqing i Kina.
Det har taget Thomas Jørgensen – manden bag virksomheden Flow Design – 10 år at få fremstillet sin unikke møbelserie The Monumental Series, der netop nu er på vej med luftpost til Kina – inviteret af den danske ambassade. Det skriver Randers Amtsavis.

Møblerne skal udstilles i en 240 kvadratmeter stor lejlighed i millionbyen Chongqing, Kinas Manhatten, og bliver flankeret af andre internationalt kendte danske brands som Bang & Olufsen, Georg Jensen, Fritz Hansen. Her skal de under protektion af den danske ambassade udstilles i tre måneder.

Fremstødet for dansk design er en enorm mulighed for virksomheden Flow Design og Thomas Jørgensen.

- Om mit eventyr også munder ud i salg, aner jeg ikke noget om. Men jeg ser det som en kæmpe mulighed at deltage. Den chance kunne jeg ikke lade gå forbi mig. Jeg ville håbe, at jeg kunne få samarbejde med en kinesisk samarbejdspartner, der skal distribuere mit brand til det kinesiske marked. Men det handler jo ikke om at producere møblerne i Kina. Det skal være som det plejer - i Randers, understreger han og tilføjer:

- Dansk design skal produceres i Danmark. Det kan der ikke være nogen som helst tvivl om.

Så uanset udfaldet af turen til Kina så fortsætter Thomas Jørgensen med at fremstille sine møbler på Hvedevej i Randers. Håbet er dog at få mere gang i produktionen, så der kunne blive råd til lidt hjælp, da Thomas Jørgensen i dag er eneansvarlig for produktionen af møblerne.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.118