23948sdkhjf

Møbelpolstrerne mødes i Middelfart

Branchens nye messe afholdes i næste uge for fjerde gang.
Omkring 500 personer med tilknytning til polstrerbranchen ventes at lægge vejen forbi Middelfart, når Lillebælthallerne i næste weekend danner ramme om Polstrersektionens fagmesse.

Messen opstod i 2009 i kølvandet på den hedengangne leverandørmesse i Aars, og i år er det fjerde gang, at branchen mødes i Middelfart.

- Vi forventer, at der kommer 500, og når man tænker på, at der er 200 firmaer i Danmark, så er det jo meget godt, siger Jan Christiansen fra LC Boligmontering til Wood Supply.

Han er blandt arrangørerne af fagmessen, som efterhånden er ved at have fundet sit fodfæste i det fynske.

- 90 procent af branchen dukker op i Middelfart, og der er også begyndt at komme en del fabrikker. I starten syntes de ikke, at det var så interessant, men efterhånden som vi er kommet i dialog med værkførerne rundt omkring, er det ved at ændre sig, fortæller Jan Christiansen.

Polstrersektionens Fagmesse afholdes den 25. og 26. september og byder i år på 23 udstillere, herunder blandt andre Kvadrat, Nevotex, Pfaff og Danish Art Weaving, som fremviser de nyeste maskiner og tekstiler.

Der er fri entre i Lillebælthallerne begge dage, og Jan Christiansen opfordrer alle med interesse for faget til at kigge forbi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079