23948sdkhjf

Mani Pine flytter til Aalborg for at opruste

Med nye produktionslokaler og Lene Bjerre som investor, vil det travle nordjyske firma finde ny kapital.
Den lille nordjyske møbelvirksomhed Mani Pine så dagens lys for godt to år siden – stiftet af Nicolai Adamsen og Mads Severinsen.

Virksomheden havde sin opstart i Nicolai Adamsens fars garage, men efter kort tid rykkede man ind hos interiørvirksomheden Lene Bjerre i Nibe og oprettede produktion i Løgstør. Nu har man flyttet al produktion til nye lokaler i det østlige Aalborg og med to nye investorer og en mentor i ryggen, så tegner fremtiden sig lys.

Kapital & investorer
De var to, men i dag står Nicolai Adamsen alene med produktionen i virksomheden, efter han for blot en måned siden købte kompagnonen ud. Siden har Lene Bjerre med Bjarne Poulsen i spidsen købt sig ind med 20 procent.

- Jeg forventer at min ven Jonas køber sig ind med 25 procent, sådan at ejerskabet er fordelt med 55 procent til mig og 45 procent til de to andre, fortæller Nicolai Adamsen og uddyber:

- Lige nu gælder det bare om at få skudt noget kapital ind i virksomheden. Derfor har vi også lukket ned for produktionen i Løgstør og flyttet den her til (Mineralvej i Aalborg red.). Det er helt bevidst, at jeg går alene og producerer lige nu. Det gør vi for at få rejst noget kapital.

Produktion & ordrer
Planen er dog ikke, at Nicolai Adamsen skal være alene om fremstillingen af møbler.

- Vi har tidligere haft produktion i Løgstør, hvor vi havde en til at gå og producere for os, og jeg skal også have en til at gå her og producere igen, når vi har fået det hele på plads. Så er meningen, at jeg skal gå i vores lokaler hos Lene Bjerre og udvikle, fortæller Nicolai Adamsen, der i øjeblikket har susende travlt.

- Jeg kan da godt følge med og jeg holder en leveringstid på 3 uger, men det kunne da være rart med lidt flere hænder i produktionen.

Der er dog dele af forretningen, der er udliciteret til underleverandører, og det fortsætter man med indtil videre.

- Vores bordben fremstilles hos LSM Steel i Løgstør og vores lamper efterses af Flow Design i Hobro. Det fortsætter uforandret endnu, selvom vi får en mand mere ansat her, fortæller Nicolai Adamsen.

Salg via Facebook & Instagram
Hos Mani Pine har man valgt et par af de mere utraditionelle salgskanaler. Nemlig facebook og Instagram.

- Jeg sælger mest via Facebook og Instagram. Men jeg har da efterhånden fået et par ting ud i butikker, restauranter og cafeer. Og så kaster samarbejdet med Lene Bjerre også lidt af sig. Vi har dog ikke noget showroom endnu, fortæller Nicolai Adamsen, der netop har været på boligmesse i weekenden for at slå et slag for de nyeste produkter, heriblandt rustikker lamper i træ.

Mani Pine aflagde i august 2015 sit første regnskab gældende for 17 måneder. Her var bruttofortjenesten 136.739 kr. og overskuddet på 91.733 kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128