23948sdkhjf

Handelsplads på web åbner julebutik i København

Crate Nordic formildler lokalt producerede kvalitetsmøbler og får nu et udstillingsvindue i København - midlertidigt.
Siden sensommeren har Crate Nordic tilbud en markedsplads på nettet for lokalt producerede møbler i Norden, som især henvender sig til mindre snedkerier, der gerne vil i bedre kontakt med kundesegmentet.

Nu forsøger Crate Nordic i halvanden uge med en fysisk butik i Københavns indre by, når Crate Nordic åbner en såkaldt pop-up butik i første halvdel af december.

- Idéen er, at man kan møde producenterne og høre historierne bag produkterne, siger Hjalte Betak, en af iværksætterne bag Crate Nordic.

- Og så er det en forsøgsordning at prøve med en pop-up shop for at se, hvad det kunne give at have et fysisk setup. Det er dyrere end kun at sælge møbler rent online.

Bag Crate Nordic står to iværksættere, som især vil tilbyde mindre snedkerier en god salgsplatform, der kan give producenterne en afsætningskanal uden om detailleddet.

Crate Nordic skal have otte procent af en salgspris, og det kan være mere lukrativt for handlens partner, mener Hjalte Betak.

- Men for os kræver det en stor skalering, hvis vi skal kunne leve af det. Der skal rigtig meget salg igennem.

Kriteriet for at man kan sælge igennem Crate Nordic er, at det er lokalt produceret i Norden. Derudover kurateres der efter kvalitet. Holder møblet en høj kvalitet, holder kvaliteten, kan man overholde den lovede levering?

Pop up-butikken åbner i Teglgårdsstræde og holder åbent fra 2. december til 13. december.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078