23948sdkhjf

Formland styrker vækstlaget

Nordic Buzz og Next Stage får EU-støtte til at hjælpe talenter og iværksættere til bedre synlighed
Deadline for tilmeldinger til Nordic Buzz på Formland Spring 2016 er netop udløbet, og nu venter arbejdet med at udvælge de specielle talenter og iværksættere, der med lidt hjælp har potentiale til at etablere sig i design- og interiørbranchen. Nøgleordene i udvælgelsen er talent, kreativitet og iværksætteri.

- Formålet med Nordic Buzz er at fodre branchens vækstlag ved at hjælpe nye, interessante iværksættere frem. Det gør vi blandt andet ved et knytte deltagerne til mentorer, som hjælper dem med at få mest muligt ud af deres messedeltagelse. På den måde tager Formland aktiv del i arbejdet med at sikre design- og interiørbranchen en stærk og lys fremtid, fortæller projektchef på Formland, Henriette Træholt.

Nordic Buzz er ikke bare en pris; det er et særligt messeområde, hvor deltagerne har mulighed for at vise deres varer frem. En stor hjælp til at etablere forbindelser og netværk med forhandlere og samarbejdspartnere, som kan være så svært, når man er ny i en branche.

Nordic Buzz har netop fået EU-støtte fra det såkaldte Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak-program. Projekterne i programmet skal finde skandinaviske løsninger og handler om ny viden til små virksomheder for at få værdisat alle kompetencer.

Besøgende på Formland Spring 2016 vil kunne opleve det nye område Next Stage, hvor mindre og nystartede virksomheder står samlet i området dedikeret til dem. På området vil man blandt andre kunne finde nogle af de udstillere, som i efteråret deltog i den første Nordic Buzz, og øvrige virksomheder.

Næste Nordic Buzz byder på 60 deltagere, der kommer fra både Danmark, Sverige, England og Tyskland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078