23948sdkhjf

Nydesignet og maskulin møbelserie fra Bandage Interiør

Helt nydesignet og maskulin møbelserie fra Bandage Interiør, Bandage Formula W1-4, som er et resultat af et design af Torben Andresen, Bandage Interiør og et produktudviklingssamarbejde mellem Bandage Interiør og designer Tinna Madsen.
Bandage Formula W1-4 er lounge stole og chaiselounger til indretning i have og bolig. Materialevalget gør at flere modeller er dedikeret til at kunne placeres udendørs året rundt, imens andre modeller er nyde sidde møbler indendørs.

De maskuline linier understreges af et betonstel, der er 50 % bredere end det er dybt og af armlæn der er så brede at der er god afsætningsplads. Møblernes linier er en kombination af tung og stærk samt utrolig fin og let, som en kraftfuld Formel racer.

Idégrundlaget for Bandage Formula W1-4 er at skabe fleksible møbler, med høj siddekomfort, der kan bruges i flere situationer, ude og inde.
Bandage Formula W1 kan således bruges som chaiselounge og skallen kan løftes af og bruges direkte på græs eller fliser som solbænk.

Det er muligt at skifte skallerne ud så stolene kan forvandles fra stol til chaiselounge og omvendt samt fra udendørs skal til f.eks. indendørs læder polstret.

Alle Bandage Formula W1-4 modeller er monteret med en ”Owner plate” der beskriver model, serie- og produktionsnummer. Ved levering af møblerne udstedes et certifikat som stemmer overens mellem møblets serie- og produktionsnummer og købers navn og adresse.

Bandage Formula W er, som udendørs møbler, tæt på vedligeholdelsesfrie. Møblerne som kan tåle at stå ude hele året, vedligeholdes med en klud og rent vand på få minutter og uden brug af værktøjer og slibemidler.

Betonstellene er monteret med hjulsæt og glidesko så de let kan flyttes.

Bandage Formula W1-4 er møbler med stel i beton og siddeflader i kompositmateriale kompositmateriale (kendt som Solid Surface), læder samt i Kvadrat stoffer efter ønske.

Bandage Formula W1-4 er relativt lette møbler på trods af den store maskuline udformning og materialevalget.

Specifikation

Møblernes vægt inkl. skal samt evt polstring vejer mellem 66 kg og 80 kg.

Betonen er en fiberbeton, forstærket med 5 % glasfibre og 6 % akrylpolymer

Kompositmaterialet der indgår i Bandage Formula W’s udendørs siddeskaller er af naturlige mineraler med 25 % akrylpolymer (PMMA).

Skallerne med polstring er pålimet koldskum og opspændt læder eller stof som er fastgjort i fals på bagside og skjult med lædersnor.

Kilde: Bandage Interiør - www.bandageinterior.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078