23948sdkhjf

Odense Tømmerhandel er sat til salg

For 150.000 kan man overtage den snart 80 år gamle virksomhed.
Anpartsselskabet Odense Tømmerhandel på Holkebjergvej i Odenses sydvestlige udkant er sat til salg.

For den præcise sum af 150.000 kroner overtager køberen virksomheden inklusiv truck, maskiner og reoler. Det kan man vælge at flytte, eller man kan vælge at leje sig ind i de eksisterende lokaler.

- Jeg er 66 og er på vej til at blive for gammel til at rode med det. Det er kun derfor, fortæller ejeren Henning Fischer til Wood Supply.

Forretningen har især et stort lager af usorteret fyrretræ, som sælges til en række faste erhvervskunder i Odense og omegn. Typisk er det tømrer- og snedkerfirmaer, men Odense Teater er også en fast kunde, som køber dele til teaterkulisser.

Nogle af delene sælger Henning Fischer i forarbejdet form ved hjælp af maskiner. Om en ny ejer kan fastholde Odense Teater som kunde, kan bero på, om den nye ejer har de rette kompetencer, nævner han.

Odense Tømmerhandel blev startet i 1937 i Kanslergade i midten Odense. Da Henning Fischer i 1982 overtog forretningen, kunne den ikke længere få lov til at blive i bymidten og flyttede derfor til Næsby, hvor den på sit højeste havde 7 medarbejdere.

I en femårig periode stod virksomheden dog stiller, og siden 2002 har det været et enmandsfirma i Dyrup tæt på motorvejen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094