23948sdkhjf

Iværksætterduo søger ind under erfarne snedkervinger

Yngre snedkerduo i Aalborg vil gradvist overtage Snedkerværkstedet efter snedkerveteran Steen Frederiksen.
Aalborg-snedkeriet Als & Grønning startede sidste år i Byens Rum, som er en rugekasse for iværksættere. Nu har de to stiftere skiftet 70 kvadratmeter og en hobbyagtig maskinpark ud med 200 kvadratmeter og et stærkere apparat på Skudehavnsvej i Aalborgs vestby.

- Det er et rigtigt produktionssnedkerværksted, og vi går fra hobbyværktøj til erhvervsværktøj, så vi er glade for valget, siger halvdelen af duoen, Klaus Grønning, til Wood Supply.

Værkstedet tilhører egentlig snedkerveteran Steen Frederiksen, som i mange år har drevet sin virksomhed ved navn Snedkerværkstedet. Selv er han gået på efterløn og bruger selv værkstedet på hobbyplan. Han har blandt andet lavet prototyper for større designvirksomheder, og Als & Grønning håber, at den yngre duo kan drage nytte af Steen Frederiksens netværk.

Selv har de på kort tid bygget deres eget op, og der er kommet en pæn tilgang af mindre opgaver til private og erhverv. I marts er der en ordrebeholdning på 60.000 kroner, og det er Klaus Grønning tilfreds med.

- Der begynder at falde flere appelsiner ned i vores turban, og det er kanon, at folk er begyndt at tage os til sig.

Helst drømmer de om at lave eget design og eksperimenterer især med kunstfærdige sofaborde og spiseborde. Men i øjeblikket er eget design et fritidsprojekt. Bestillingsopgaverne fylder arbejdsdagen.

- Vi vil gerne skabe vores eget, men lige nu er det tid til at tjene penge. Det er vi nødt til at tage os af.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094