23948sdkhjf

Fjerritslev Business Furniture konkurs

Endnu et stykke af det traditionsrige produktionsmiljø er nu fortid i den nordjyske by.
Kontor- og kantinemøbelfirmaet udsprang af byens traditionsrige møbelproduktionsmiljø i 2009 og havde montage, polstring og pakkeri i Fjerritslev samt fem medarbejdere samt vikarer, da det var på toppen.

Nu har Fjerritslev Business Furniture fået trukket stikket af firmaets bankforbindelse, som ikke længere ville vente på at få sit tilgodehavende.

Det oplyser Ib Thorup Pedersen, som med en fjerdedel af aktierne var en af ejerne bag virksomheden.

- Vi havde en business case, som var i stand til at nedbringe den gæld, der var i selskabet. Vi kunne løbende bringe gælden ned, men ikke i det tempo, som banken ønskede, siger han til Wood Supply.

Da konkursdekretet for nylig blev afsagt, havde Fjerritslev Business Furniture en gæld på 260.000 kroner, fortæller han.

Med lukningen mindskes produktionsmiljøet igen i Fjerritslev, hvor der er tradition for kontormøbelproduktion og hvor kontormøbelfabrikken Rabami var et fyrtårn, indtil ejerkoncernen SB Seating tog produktionen ud af Nordjylland i 2009.

- Der er rigtig meget knowhow i det her område, siger Ib Thorup Pedersen, som fortæller, at det var den knowhow, som Fjerritslev Business Furniture ville bygge på. Flere i personkredsen omkring den nu lukkede virksomhed havde en fortid med Rabami.

Nu konstaterer han, at produktionsmiljøet, er blevet en skygge af sig selv.

- Hvis der ikke sker noget inden for en overskuelig årrække, så vil den knowhow ikke længere være til stede.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062