23948sdkhjf

Møbler og inventar i fiberbeton - Cazana ex & interiør

Bandage Interiør lancerer et nyt brand, Cazana ex & interiør, møbler og inventar i fiberbeton, som har udseende af almindelig rå beton.
Den 17. juni 2008 præsenterede Bandage Interiør den nye Bandage Formula W lounge serie i fiberbeton og solid surface/læder og besluttede på grund af den store interesse for disse møbler at samle sine tidligere og nye designs inden for møbler og inventar under et nyt brand, Cazana. Cazana skal nu ud hos 4 – 5 nye forhandlere i Danmark og ud til agenter i Europa.

Cazana er møbler og specielle inventar til indretning i bolig, i det offentlige rum og i særlig grad i butik og på kontor. Der er tale om en bred palette af borde, stole, bænke, krukker, podier, hylder, fliser og lounge møbler, - som alle kan bruges inde og ude. Endvidere er der flere serier af forskellige tykkelser bordplader til alle mulige typer opgaver, - til at lægge på stålstel, hæve og sænke stel, diske og i køkken løsninger. Cazana er også skræddersyede produkter i fiberbeton - og i kombination med andre materialer.

Cazana vises samlet for første gang i Danmark i New Note hallen, som er en nyskabelse under Formland messen i Messe Center Herning, den 15 – 18 august 2008. Hal G stand 5654.

Cazana samler de mange indretnings referencer der allerede er udført af Bandage Interiør med det populære fiberbeton. Butiksindretninger, showrooms, mødeborde, arbejdspladser, havne, torve og park løsninger, væg og facade beklædninger og mange andre innovative og trendy løsninger.

- Vi laver mange indretninger hvor vi netop bliver valgt fordi vi er meget orienteret på signalværdien, som skal afspejle den udvikling firmaerne er midt i, siger Torben Andresen fra Bandage Interiør,

- Om det er en butik som skal have trukket den røde tråd helt inde fra bagvæggen med store fiberbetonfliser igennem prøverummet med fiberbeton skammel og fiberbeton spejl, ud igennem områder med fiberbeton podier, forbi disken i fiberbeton og ud foran facaden hvor der også er podier i det rå materiale som er glat og velegnet til f.eks. tekstiler, ….. eller om det er finansieringsinstituttet der vil afspejle soliditet og sikkerhed med mødeborde i fiberbeton og galvaniseret stål, - så har vi modet og evnerne til at se løsningerne som skal være væsentlige dele af den perfekte indretning.

- Vores mange spændende speciel løsninger med brug af nye materialer hos vores erhvervskunder smitter af på indretningerne vi laver i de private boliger, hvor vi kombinere med f.eks. Kartells designer møbler og Flos’ unikke lamper.

















Kilde: Bandage Interiør - www.bandageinterior.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078