Produktnyhed: Nostalgien 'ruller sig ud'
Trip Trap giver den 'glemte' kagerulle comeback i køkkenet med lanceringen af en veldesignet og superpraktisk bagerulle.
Men nu giver Trip Trap den 'glemte' kagerulle et comeback i køkkenet med lanceringen af en ny, flot og redesignet version, der ved samme lejlighed skifter navn til bagerulle. Nyheden hedder Dania Bagerulle og adskiller sig fra den gamle klassiker ved at have et enklere og mere elegant design og ved at være langt lettere at rengøre.
Dania Bagerulle er fremstillet af massivt eg og har en buet form, så den er tykkere på midten end i siderne. Det betyder, at den er lettere at manøvrere, og at der ikke findes kroge eller andre steder, hvor madrester kan gemme sig. Der er populært sagt ingen 'dejkroge', og bagerullen er derfor meget hygiejnisk og uhyre let at rengøre.
Bagerullen er Trip Traps seneste skud på stammen i Dania-serien af 'glemte' klassikere i nye eksklusive versioner. Det startede med ølkassen. Så kom skamlen og senere fulgte trappestigen og æblekassen. Og nu er turen altså kommet til kagerullen.
Kilde: Trip Trap