23948sdkhjf

Nordjyder vinder rekordstor apteringsopgave

Aptørvirksomheden Norisol i Frederikshavn har vundet en design- og apteringsordre på "et tocifret millionbeløb", som firmaet oplyser.

Der er tale om 155 langt offshoreskib i Det Kaspiske Hav, som har hjemhavn i Azerbaijans hovedstad Baku, og 3 lastbiler er allerede på vej fra Frederikshavn til Baku med lasgten fuld af møbelpakker til 175 sovepladser.

Størrelsesordenen er et gennembrud for det nordjyske firma.

- Vi har tidligere leveret komponenter, men ikke den fulde pakke i den del af verden. Vi blev valgt på grund af vores høje kvalitetsniveau, de standarder vi lever op til og fordi vi kan levere den fulde design- og apteringspakke. Vi håber selvfølgelig, at dette kan blive den første af flere komplette opgaver i det marked, siger Vagner K. Jensen, regionschef hos Norisol i Frederikshavn, hvor der er cirka 150 mand tilknyttet.

I alt forventer Norisol at have sendt 50 lastbiler til Baku, når ordren er færdigleveret i februar 2017. Opgaven beskæftiger 15 mand på fuld tid, hvoraf 8 er nyansatte for at firmaet kan følge med.

Ordren lander på et tidspunkt, hvor lave oliepriser mindsker efterspørgslen. Alligevel håber og forventer Vagner K. Jensen, at Norisol kan opnå flere store opgaver.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141