23948sdkhjf

Nordic Easy Chair udvider ejerkredsen

Icebreak Invest og HB Capital Invest bliver medejere hos den danske producent af polstermøbler, der samtidig styrker sin egenkapital.
Nordic Easy Chair A/S, der producerer lænestole og sofaer, har udvidet ejerkredsen med to nye investorer; Icebreak Invest A/S, der ejes og ledes af Morten Poulsgaard, samt HB Capital Invest ApS, der har Henrik Bentsen som ejer.

Samtidig har Nordic Easy Chair reduceret finansieringen hos Bonnier og øget sin egenkapital. Det betyder, at virksomhedens soliditet og kapitalberedskab er styrket væsentligt ovenpå de seneste to års turn-around og reorganisering:

- Med de to nye aktionærer har vi opnået et perfekt supplement til virksomhedens stærke kompetencer indenfor produktudvikling, salg og markedsføring. De nye investorer kan mere end blot bidrage med likviditet – de tilfører også bestyrelsen og dermed selskabet nogle værdifulde kompetencer indenfor procesledelse, finansiering og ikke mindst produktionsudvikling, siger administrerende direktør Claus S. Nørgaard.

Han påpeger, at Nordic Easy Chair i dag har et fornuftigt omkostningsniveau, og at man med kapitaludvidelsen har fået mulighed for at agere proaktivt i markedet. Derfor holder ledelsen også øjnene åbne for de muligheder, der kan vise sig for en øget konsolidering af møbelbranchen.

Et af guldkornene i dansk erhvervsliv
Såvel Morten Poulsgaard som Henrik Bentsen, der i øvrigt indtræder som bestyrelsesformand, har store forventninger til de fremtidige muligheder hos den nordjyske møbelproducent:

- Nordic Easy Chair er netop et af de guldkorn i dansk erhvervsliv, der er kommet godt igennem de nødvendige tilpasninger, som møbelindustrien har været tvunget til at gennemføre som en følge af vigende afsætning grundet finanskrisen. Derfor har jeg fundet det endog særdeles interessant at investere i selskabet, der efter min vurdering har en solid platform med gode muligheder for fremtidig vækst, siger Morten Poulsgaard, mens Henrik Bentsen supplerer:

- Det har været fantastisk at opleve den holdånd og opbakning blandt både medarbejdere, kunder og leverandører, som selskabet nyder. Virksomhedens fremtidige udviklingsplaner og ikke mindst den evne medarbejderne og ledelsen har udvist til at virkeliggøre planerne, giver mig en stærk tro på fremtiden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078