23948sdkhjf

Thortrans øger effektiviteten i erhvervslivet

Møbeltransportfirmaet fra Randers bevæger sig gerne ind på nye markeder, i kampen om at blive foretrukken totalleverandør

Møbeltransportøren Thortrans har nu rundet de 33.000 kvadratmeter lagerplads. Senest har virksomheden bevæget sig ud i kontorlejemål i lokaler, som tidligere husede Stina Inventar. Det skriver Randers Amtsavis.

Ifølge direktør Lars Thomas Kristensen er tendensen, at virksomhederne i stigende omfang outsourcer deres logistikafdeling til totalleverandører, som både opbevarer, bringer varerne fra A til B og også tilbyder at stå for selve monteringen ude hos kunden. Og det er netop disse løsninger, Thortrans er skarpest på.

Men selvom Thortrans oprindeligt er et møbeltransportfirma, har virksomheden gennem årene ikke været bange for at begive sig ud på mere ukendt terræn, og håbet er, at de nye kontorlejemål kan åbne døre ind til helt nye brancher.

- Det er grossistleddet, vi henvender os til, men vi forsøger at sigte bredt, og det kunne for eksempel være nogen, der udviklede produkter til medicinalindustrien, som gjorde, at vi kunne få en vej ind på det marked, vurderer Lars Thomas Kristensen overfor Randers Amtsavis.

Erfaringen i Thortrans er, at møbelbranchen er sårbar i krisetider, og derfor har det givet god mening for transportvirksomheden at tilbyde løsninger for andre typer kunder. For eksempel i kørsel for køkkenbranchen og opbevaring af emballage for fødevareinsdustrien.

Kilde: Randers Amtsavis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08