23948sdkhjf

Strammere styring af B8

[i]Hovedaktionær Niels Due Jensen ønsker at stramme styringen af System B8 Møbler A/S, så virksomheden kan følge effektivt op på stor rammeaftale med den norske Hydro-koncern.[/i]
Ejeren af System B8 Møbler A/S, Niels Due Jensen, strammer sit greb om selskabet. Udviklingen skal vendes efter flere år med underskud, og et af midlerne bliver udflytning af produktion til Ungarn, skriver JyllandsPosten. Produktionen af komponenter i lavtlønslande skal være med til at vende en negativ udvikling.

Ikke alt er dog negativt. System B8 Møbler har fået over en netop indgået flerårig rammeaftale med den norske koncern Hydro om levering af kontormøbler. Koncernen har 36.000 medarbejdere i 40 lande.

Inde i overvejelserne for at vende udviklingen har også været en fusion med andre danske møbelproducenter, skriver JyllandsPosten. Den tanke er dog opgivet nu for de kommende års strategi. Man har dog valgt at hente erfaringer ind udefra til virksomheden og har ansat direktør Nils Knudsen til at træde ind i ledelsen sammen med administrerende direktør i B8 Christian Vindstrup.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063