23948sdkhjf

Træets overenskomst er ikke forhandlet

[i]Træets Arbejdsgiverforening oplyser, at Træets Overenskomst endnu ikke er forhandlet.[/i]
Dansk Industri har udsendt brev til alle medlemsvirksomheder den 1. februar 2004 vedrørende aftale indgået mellem DI og CO-industri om fornyelse af Industriens Overenskomst og Industriens Funktionæroverenskomst om en ny treårig overenskomst med virkning fra 1. marts 2004, skriver Træets Arbejdsgiverforening.

Træets Arbejdsgiverforening gør opmærk som på, at aftalen ikke er gældende for Træets Overenskomst, idet Træets Overenskomst endnu ikke er forhandlet.

Forbundet Træ-Industri-Byg i Danmark og Dansk Industri for Træets Arbejdsgiverforening har aftalt, at forhandlingerne de to parter imellem påbegyndes torsdag den 5. februar 2004. Når et resultat vedrørende overenskomstfornyelsen af Træets Overenskomst foreligger, vil dette straks blive meddelt til de medlemsvirksomheder, der er omfattet af Træets Overenskomst, oplyser Træets Arbejdsgiverforening.

Forbundet Træ-Industri-Byg i Danmark er også deltager i overenskomstforhandlingerne mellem Dansk Byggeri og fagforbundene under byggebranchen. Disse overenskomstforhandlinger brød sammen sent tirsdag aften, og der er ikke aftalt nye møder. Ifølge de involverede parters hjemmesider er det den økonomiske ramme for forhandlingerne, der er årsag til sammenbruddet.

Hvis ikke parterne genoptager forhandlingerne inden 10. februar, vil den nuværende overenskomst blive opsagt med virkning fra 1. marts, og dermed er der åbnet for, at der kan udsendes strejkevarsel.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078