Løbende forbedringer hos HTH
[i]Teknologisk Institut beskriver med udgangspunkt i HTH Køkkener i Ølgod, hvordan løbende forbedringer af arbejdsdagen kan gå hånd i hånd med den daglige drift [/i]
I løbet af 90’erne etablerede HTH de første produktionsgrupper. Som hjælpeværktøj til gruppernes funktion blev der lavet en opgaveliste, defineret målbare mål for gruppernes arbejde og indført ugentlige møder til opfølgning på målene. Grupperne satte ord på de værdier, der betød noget for trivselen i gruppearbejdet, og langsomt fik grupperne på den måde fundet de arbejdsopgaver og roller, der er nødvendige for at kunne fungere i en travl hverdag. Produktionschef Erik H. Pedersen fortæller:
- Det har været en udfordring for os alle at nå frem til de velfungerende produktionsgrupper, vi har i dag. Men vi har hele tiden troet på, at det var det rigtige at gøre i vores organisation. Derfor har vi haft meget fokus på forandringsprocessen og har løbende vurderet, om vi forandrer os i den rigtige retning – om processen er på sporet.
Læs hele artiklen på http://www.teknologisk.dk/erhverv/12147