23948sdkhjf

ANCO Wood blev årets leverandør

[i]Da trælasthandlerunionen TUN uddelte den nyindstiftede pris ”Årets Træleverandør” løb ANCO Wood med æren.[/i]
Det var TUNs formand, Jørgen S. Hansen, der overrakte prisen til ANCO Wood i forbindelse med unionens årsmøde på Hotel Nyborg Strand.

De virksomheder, der har været i betragtning til prisoverrækkelsen, er dem, der har leveret de fleste, bedste og mest fyldestgørende data om deres produkter til den såkaldte ByggeBasen.

ByggeBasen er en internetbaseret produktdatabase, som letter produkt- og informationssøgningen for TUNs medlemmer - over 400 tømmerhandler, byggemarkeder og kæder, skriver TUN på sin hjemmeside.

ANCO Wood erobrede titlen, fordi virksomheden leverer et fremragende eksempel på veltilrettelagte og velgennemtænkte katalogdata i ByggeBasen. ANCO Wood’s produkter præsenteres med gode og enkle forklaringer og ikke mindst med oplysninger, der er udarbejdet meget målrettet mod medarbejderne hos TUNs medlemmer. Ved hjælp af det glimrende materiale har disse medarbejdere haft et godt værktøj til at rådgive kunderne på bedste vis.

Sammen med prisen som Årets Leverandør fulgte en emaljeskulptur udført af billedhuggeren Hanne G. Salamon, hvis værker flot symboliserer ByggeBasens intentioner om at skabe samklang mellem leverandør og kunde samt produkter og information.

ANCO Wood, der til april skifter navn til UPM-Kymmene Wood A/S, snuppede prisen i et opløb med tre andre virksomheder, som også har leveret fortræffelige katalogdata til ByggeBasen, nemlig Cometa-Rapid A/S, Aalborg Portland og Wandex A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08