23948sdkhjf

Åben for Junckers alternativer

[i]Skulle kritikken af den foreløbige redningsplan for Junckers Industrier betyde, at redningen går i vasken er advokat Oluf Engell klar til at se på andre muligheder.[/i]
Hvis redningsplanen for Junckers Industrier går i vasken, så er den tilsynsførende advokat, Oluf Engell, klar til at arbejde på en plan B for rekonstruktionen af virksomheden, skriver DAGBLADET Køge ifølge DR Online.

Junckers gik i betalingsstandsning den 12. november sidste år, og siden har flere initiativer været iværksat for at redde virksomheden. Det er mundet ud i en redningsplan, hvor nye investorer er klar til at skyde kapital ind i virksomheden.

DR Online oplyser, at der fra flere sider har været modstand mod den redningsplan, som de to investorer, Lorentz Jørgensen og Mogens de Linde har sat i værk, og i går vurderede Mogens de Linde chancerne til at være 50-50 for, at planen gennemføres. Oluf Engell vurderer stadig, at den aftalte redningsplan er realistisk, men samtidig holder han døren åben for alternative redningsplaner.

- Hvis handelen ikke gennemføres, så må vi se, om vi kan finde en alternativ ordning, og så tror jeg, at der vil være andre interesserede, siger Oluf Engell til DAGBLADET Køge ifølge DR Online.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236