23948sdkhjf

Byggemarkeder går godt

[i]Det går godt i de danske byggemarkeder. Gør-det-selv folket sætter skub ikke mindst de byggemarkeder, der leverer primært til private.[/i]
Bygnet.dk skriver med Børsen som kilde, at et endnu ikke afsluttet regnskab fra Bauhaus viser et firedoblet resultatet fra 11 mio. kr. i 2002 til 44 mio. kr. i 2003. Før skat-resultat ender på 22 mio. kr. ud af 1.055 mio. kr. i omsætning, ifølge forventninger fra adm. direktør Jens Sørensen.

Hos konkurrenten Harald Nyborg, der ejes af Kurt Daell, er koncernomsætningen steget med knap 300 mio. kr. til 2 milliarder kr., og indtjeningen bliver bedre end i 2002 resultatet på 203 millioner.

Koncerner, som er mere rettet mod de professionelle kunder, forventer mere beskedne resultater.

Bauhaus vil i øvrigt ride med pådiscountbølgen. Det samme vil Råd & Dåd, skriver Børsen. Det er den danske discountkæde Jem & Fix’s succes, der har fået de andre kæder på banen.

- Vi vil ikke finde os i, at Jem & Fix har erobret dette lavprissegment, så det bliver prisnedsættelser, som kunderne kan mærke, siger adm. direktør Jens Sørensen fra Bauhaus Danmark til Børsen.

Bauhaus vil ifølge Børsen forbedre sine priser ved større indkøb med moderselskabet, Bauhaus. Det vil give nye muligheder for danske leverandører, for Bauhaus omsætter for 20 mia. kr. i 200 europæiske byggemarkeder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063