23948sdkhjf

Nordjyske arkitekter fusionerer

[i]Arkitektfirmaet Fich & Bengaard A/S og Arkitekterne Ladegaard & Partnere A/S, der senest har opført boliger i massivt træ, fusionerer i Arkitektfirmaet Nord A/S.[/i]
En ny arkitektfusion har set dagens lys i Nordjylland. Det er Arkitektfirmaet Fich & Bengaard og Arkitekterne Ladegaard & Partnere, der går sammen i Arkitektfirmaet Nord A/S, oplyser ErhvervsBladet.

Det er samtidig en fusion af to specialer, Ladegaards mangeårige erfaring med bolig- og institutionsbyggeri og Fich & Bengaards ekspertise inden for sundheds- og erhvervsbyggeri.

De to firmaer, der nu samles under navnet Nord har hyppigt arbejdet udenfor den nordjyske landsdel. Her og nu er de bl.a. aktuelle med opgaver i Århus og København. Fich og Bengaard står bag byggerier som Knud Engsigs kontorlokaler, Aalborg Sygehus Syd, Lindholm Høje Museet og det nye medicinerhus ved Hjørring Sygehus. Arkitekterne Ladegaard har været involveret i opførelsen og renoveringen af henved 15.000 boliger. Blandt andet opførelsen af boliger i massivt træ på Brandevej i Aalborg. De projekterer i øjeblikket en ny klassefløj ved Aalborg Katedralskole, skriver ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064