23948sdkhjf

Egetæpper fik negativt resultat i tredje kvartal

[i]Egetæpper fik i tredje regnskabskvartal 2003/04 skuffende et negativt resultat. Forventningerne til det samlede årsresultat fastholdes dog.[/i]
Herning-virksomheden Egetæpper fik i sit tredje kvartal i regnskabsåret 2003/04 et negativt resultat før skat på 400.000 kr., hvor det i den tilsvarende periode året før var et plus på 5,0 mio. kr. Omsætningen er i samme periode faldet fra 160 mio. kr. til 144 mio. kr. Det skriver Børsen Online nyheder torsdag.

Ifølge selskabets ledelse levede kvartalsresultatet ikke op til forventningerne. Foruden den faldende omsætning har afvikling af datterselskabet Winfeld-Hansens Bomuldsspinderi ogsæ præget regnskabet i kvartalet.

På trods af det skuffende kvartalsresultat fastholder Egetæpper dog forventningerne til omsætning og resultat for hele regnskabsåret, henholdsvis ca. 600 mio. kr. og et plus på ca. 10 mio. kr. før skat.

Egetæpper oplyser i øvrigt i en fondsbørsmeddelelse, at det på et ordinært bestyrelsesmøde i dag er det besluttet, at Anders Klausens efterfølger som salgs- og marketingsdirektør bliver Svend Aage Færch Nielsen. S.A. Færch Nielsen er 39 år og kommer fra en stilling som chef for handelskontoret på Den Danske Ambassade i Slovakiet. Han har tidligere været ansat som eksportchef i egetæpper.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083