23948sdkhjf

Sætter frivilligt priserne ned

[i]Jesper Office, fra Ulfborg i Vestjylland, sænker priserne på kontormøbler. De har generelt for markedet ifølge direktøren længe været for høje.[/i]
Kontormøbelproducenten Jesper Office i Ulfborg i Vestjylland har lanceret en ny møbelserie, der lover kunderne mere for pengene. Forklaringen er, at kontormøbelproducenten kan sænke priserne i forhold til konkurrenterne, fordi Jesper Office har en anden kundesammensætning og en lavere omkostningsstruktur end branchens øvrige aktører, skriver ErhvervsBladet.

Ulfborg-virksomheden har USA og England som store markeder og producerer derfor i store styktal. Virksomheden kontrollerer hele processen fra fældning af træer til finerfremstilling, møbeldesign, produktion og levering. Man køber ind globalt og sælger lokalt i flere lande -og salget foregår direkte til den enkelte virksomhed.

Jesper Office kan ifølge ErhvervsBladet tilbyde meget korte og præcise leveringstider.

- Vi styrer selv hele processen fra råvare til levering og har ekstrem stor fokus på leverings-præcision. Det betyder, at vi nu kan garantere en leveringstid på max. 14 arbejdsdage fra en ordre er modtaget, siger adm. Direktør Tonny Haahr, Jesper Office, til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.392