23948sdkhjf

Wood Supply’s medlemmer får nu over 200 nye kolleger

[i]Nu har Wood Supply udvidet sine søgemuligheder til også at omfatte samarbejdspartnere indenfor jern- og maskinindustrien. Der er nu adgang til 300 kunder og leverandører. [/i]
Fra og med denne uge er det muligt også at sende sine forespørgsler til Metal Supply’s medlemmer – og omvendt.

Det vil være af stor betydning for en række virksomheder, der har leverandører indenfor jern og maskinindustrien. Omvendt er Wood Supply's medlemmer blevet synlige for en meget større kundegruppe, idet Metal Supply’s medlemmer også lejlighedsvis har brug for leverandører indenfor træ- og møbelindustrien.

Wood Supply og Metal Supply har nu tilsammen 300 medlemmer – og der kommer ca. 5 nye til om dagen i øjeblikket.

Nyhedsbrevene for Metal Supply og Wood Supply udsendes dagligt til i alt over 2000 beslutningstagere indenfor de to industrier. Wood Supply er allerede oppe på over 400 daglige modtagere – mens Metal Supply, der er startet tidligere, er helt oppe på over 1.700 daglige modtagere.

Muligheden for søgning mellem de to portaler kræver ikke ny tillæring
Via den nuværende søgning efter leverandører kan man blot markere, at man ønsker at søge indenfor jern- og maskinbranchen. Gå ind under hovedmenuen indkøb. Vælg herefter ”søg efter leverandør”. Du kan nu vælge at søge under både danske leverandører i træ- og møbelindustrien og danske leverandører i jern- og maskinindustrien.

Vælg f.eks. ”Danske leverandører i jern- og maskinindustrien” og indtast herefter f.eks. søgeordet ”robotsvejsning”.

De nye søgemuligheder kræver selvfølgelig, at du er medlem af en af de to portaler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062