23948sdkhjf

Opsving i norsk byggevarehandel

[i]Norske byggevarekæder oplevede i 2003 en vækst i omsætningen. Det viser tal baseret på salget fra de otte største kæder i Norge.[/i]
Tun Online beretter i dag om en stigning iomsætningen pådet norske marked for byggematerialer solgt i de otte største kæder i landet.Tallene er indsamlet af norske TBFs (Trelast- og Byggevarehandelens Fellesorganisasjons) kompetencecenter for markedsinformation.

Baseret på tal fra de 8 største kæder viser oversigten, at december måned blev meget fin med en sidsteleds-omsætning på12,4 procent højere end december 2002. En god udvikling henover efteråret gør, at også de akkumulerede tal for hele 2003 er blevet bedre end frygtet tidligere på året. For Norge som helhed er væksten 3,2 procent.

Tun on-line skriver, at TBFs tal viser en noget stærkere udvikling end tallene fra Byggevareindustriens Forening. Der viser december tallene en vækst på 10,2 procent (i kroner), mens de akkumulerede tal viser en nedgang på 0,6 procent. Afvigelsen kan skyldes ændringer i vareudvalg, mere import eller køb fra alternative leverandører.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078