23948sdkhjf

Bodilsen obs på arbejdsmiljøet

[i]Træ- og møbelvirksomheden Bodilsen ser på de ansattes privatliv såvel som arbejdsliv, når problemer skal løses.Dertil kommer en satsning på kurser for de timelønnede medarbejdere[/i]
I det danske firma Bodilsen A/S er man som én stor familie. Hvis en ansat ser ud til at have det lidt skidt, tager man en snak med vedkommende. I Bodilsen A/S ved, man, at privatlivet let kan smitte af på arbejdslivet - og omvendt. Det skriver Dagbladet Arbejderen og henviser til, at Bodilsen A/S i samarbejde med egen-ansat og kommunale socialrådgivere rådgiver de ansatte på arbejdspladsen om problemer i både privatlivet og på arbejdspladsen.

I år har selskabet desuden sat et uddannelsesprojekt i gang, som betyder at en stor del af de ansatte skal på et 14-dages kursus, som i høj grad handler om personlighedsudvikling.

Bodilsen A/S er en træ- og møbelvirksomhed, der består af ti fabrikker og et centrallager placeret forskellige steder i Vestjylland. Virksomheden har knap 1000 ansatte. Og det er de godt 800 timelønnede, der i år skal på et 14 dages skræddersyet kursus i personlighedsudvikling og virksomhedskultur.

Ifølge statistikkerne er den fraværs- og fastholdelsespolitik, der er kommet ud af projektet, en succes. Dagbladet Arbejderen skriver, at man i firmaet tidligere fastholdt 50 procent af alle langtidssygemeldte i virksomheden. I dag er tallet 75 procent. Det mener virksomheden selv har meget at gøre med, at de langtidssyge tilbydes at blive sluset langsomt tilbage i arbejde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078