23948sdkhjf

Vest-Wood overskud

[i]Dørkoncernen Vest-Wood A/S med hovedsæde i Løgstør kom ud af 2003 med et overskud på 179 millioner kroner efter skat. [/i]
Vest Wood omsatte i 2003 for 2,8 millarder kroner mod to milliarder kroner i 2002 svarende til en stigning på 41 procent. Den største del af væksten i omsætningen kommer fra købet af tyske Pfleiderer AGs døraktiviteter, men Vest-Wood har herudover på stort set alle markeder oplevet vækst, skriver Nordjyske fredag.

2003 blev et år præget af stor aktivitet i Vest-Wood-organisationen, hvor blandt andet integration af de nye tyske aktiviteter har stået øverst på dagsordenen. Samtidig er en række nye aktiviteter sat i værk - eller på vej til at blive det. De skal være med til yderligere at styrke Vest-Wood’s position og konkurrenceevne på det europæiske marked for døre og dermed sikre koncernens fremtidige vækst.

Ledelsen af Vest-Wood, der har 3500 medarbejdere og er Europas største producent af indvendige og udvendige døre, forventer også fremgang i indtjeningen i de kommende år skriver Nordjyske.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064