23948sdkhjf

Multiform åbner ny køkkenbutik

Bagmand bringer kæden hjem. hvor det hele begyndte
Den aarhusianske køkkenentusiast Peter Ravbjerg åbner 16. oktober en ny Multiform-køkkenbutik i Hans Broges Gade i Aarhus' midtby - og dermed kommer Multiform tilbage til rødderne, idet virksomhedens første snedkerkøkkener i 1982 blev lavet i Aarhus C, konstaterer Peter Ravbjerg i en pressemeddelelse.

Multiforms produktion af danske snedkerkøkkener begyndte i et snedkeri i Vestergade i midten af Aarhus, inden man i 1984 flyttede til det nuværende værksted i Kibæk ved Herning.

Peter Ravbjerg er i fuld gang med at indrette den nye køkkenbutik i Hans Broges Gade 20, hvor han hidtil har drevet butikken Roomshop.

- Tiden er rigtig
- I og omkring Aarhus oplever vi et sandt byggeboom, hvor folk har fokus på kvalitet, bæredygtighed og langsigtede investeringer. Vi ser samme tendens som med de bedste møbelklassikere. Flere og flere investerer i et kvalitetskøkken, hvor alt er lavet fra bunden til den enkelte familie, og levetiden er lang. Derfor passer det perfekt ind i tiden at åbne en Multiform-butik i Aarhus C, siger Peter Ravbjerg.

- Det er tiltalende, at Multiform stolt holder fast i, at tingene skal håndlaves af snedkere i Kibæk. Alle detaljer er minutiøst gennemtænkte både i forhold til æstetik og lang levetid, tilføjer han.

Peter Ravbjerg har forhandlet unika-køkkener i 14 år. Han og kollegaen Erik Fruelund har en særlig interesse for køkkener, og den vil de gerne dele med en eller to indretningsarkitekter, som skal ansættes.

Multiform har 39 medarbejdere og butikker i seks lande. Alle køkkener er skræddersyet den enkelte kunde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093