23948sdkhjf

Vestjysk møbelgigant sender hovedtal på gaden: Milliardomsætning og tæt på trecifret

Actona har nået det samme på 12 måneder, som virksomheden før brugte 14 måneder på.

Nemlig at tjene i nærheden af 100 millioner før skat.

Sidste års 14 månedersregnskab, som den vestjyske møbelkæmpe præsenterede i februar i år, bliver reelt forbedret, oplyser Actona Company.

Det endelige regnskab vil blive offentliggjort kort inde i 2018, men tro mod en tradition har Actona nu valgt at offentliggøre hovedtrækkene i resultatet for regnskabsåret, der sluttede ved udgangen af august.

Omsætningen for de seneste 12 måneder landede på 1,2 milliarder kroner. Året før var det 1,4 milliarder på 14 måneder. Reelt det samme per måned.

Og overskuddet før skat, som sidste år var 98 millioner, bliver omtrent det samme.

- Vi arbejder stadig efter den lagte strategi og holder vores omkostninger i ro. Så vores plan lykkes i både danske og udenlandske selskaber, bemærker en tilfreds Actona-topchef Torben Villadsen til Wood Supply.

Nu søger Actona 20 nye medarbejdere til hoveddomicilet i Tvis, og der søges folk både til administration og produktion.

Den fulde overtagelse af Interstil, er slået igennem i det nye regnskabsår og har øget omsætningen kraftigt.

- Det er en krævende opgave at sammenlægge to virksomheder, samtidig med at vi skal holde fokus på den eksisterende forretning og daglige drift. Det kan vi kun gøre, fordi vi har nogle meget dedikerede medarbejdere fra både Actona og Interstil, der har fuld fokus på at udleve vores strategi og nå vores fælles mål. Derfor er jeg også meget optimistisk i forhold til fremtiden, siger Torben Villadsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093