23948sdkhjf

VKR Holding med godt regnskab

[i]VKR Holding er på ingen måde præget af krisetegnene i byggeriet. Det viser det netop offentliggjorte regnskab.[/i]
Det netop offentliggjorte årsregnskab for 2003 viser, at omsætningen er steget til over 11 mia. kr. Hvis man ser bort fra, at omsætningen fra de selskaber, der er købt i 2003, er indregnet i sammenligningsgrundlaget for 2002, svarer det til en reel stigning på over 13 procent i forhold til 2002, hvor omsætningen lød på 9,7 mia. kr. Dermed buldrer virksomheden videre
med vækstrater, der kan tage pusten fra de fleste andre i byggebranchen, og milepælen ved 10 mia. kr. kan kun skimtes i bagruden, skriver Børsen onsdag.

Den hidsige vækst har dog ikke tynget bundlinjen, hvor resultatet før skat er steget til 1,4 mia. kr. fra 1,1 mia. kr. i 2002.

- Det er et godt resultat, og vi er meget tilfredse med, at det lykkedes at skabe vækst uden, at det er gået ud over indtjeningen, siger adm. Direktør Leif Jensen, der kan fremvise en imponerende overskudsgrad på 13,9 procent til Børsen.

VKR Holding er moderselskab til VKR Gruppen, der blandt andet dækker over Velux- ovenlysvinduer og Velfacfacadevinduer.

På trods af flere års fremgang i både resultat og omsætning er forventningerne til indeværende år ifølge Børsen forsigtige.

- Det er vores ambition at nå samme resultat næste år, men det er et godt resultat, som der skal arbejdes hårdt for at opnå, siger Leif Jensen til Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063