23948sdkhjf

Leasing af produktionsmaskiner

[i]Nordania Finansiel Leasing etableret en særlig afdeling for maskinleasing. Dermed er leasing også på vej ind på maskinområdet som finansieringsmetode.[/i]
Leasing er ikke længere noget, man bruger, når man skal have finansieret sin personbil, sin lastbil eller sin ejendom. Nordania har nu startet en særlig afdeling for leasing af produktionsmaskiner, skriver ErhvervsBladet mandag.

- I første omgang satser vi på alle standard-produktionsmaskiner indenfor fire brancher, nemlig indenfor jern-og maskinindustrien, den grafiske branche, træbranchen og plastbranchen, siger Jesper Andersen, salgschef for maskinleasing i Nordania til ErhvervsBladet og begrunder dette valg i et vist branchekendskab, samtidig med at han ikke vil udelukke også at gå ind påandre markeder senere, foreksempelmarkedet for pakkemaskiner.

Nordania påtager sig ifølge ErhvervsBLadet som noget nyt restværdi-risikoen, og det betyder, at virksomheden, der har leaset en maskine igennem leasingselskabet, ikke står med nogen halvgammel maskine, når aftalen er udløbet. Det er op til Nordania at få maskinen solgt bedst muligt.

- Men virksomheden kan naturligvis også vælge at købe maskinen til markedspris, når leasingaftalen er udløbet, men det står fast, at det er vores problem at få maskinen solgt, når leasingaftalen er udløbet, siger Jesper Andersen til ErhvervsBladet.

Nordania er en del af Danske Bank-koncernen, og virksomheden er til stede på Metal 2004-messen, som åbner tirsdag i Fredericia og kører hele ugen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063