23948sdkhjf

Lindlarsen på opkøb i Skandinavien

[i]Lindlarsen, der er en sammenlægning af søsterselskaberne Ludvig M Larsen og Lind Maskiner, vil konsolidere branchen af maskinudbydere tilmøbelindustrien.[/i]
Med virkning fra 1. januar i år har de to selskaber Ludvigg M Larsen og Lind Maskiner været slået sammen i Lindlarsen A/S. Det skete pået hårdt trængt marked for især producenter af fyrretræsmøbler, og efter et år hvor Ludvig M Larsen havde et underskud på 0,7 millioner kroner, og Lind Maskiner kun fik overskud grundet frasalg af aktivteter til Unimerco, skriver ErhvervsBladet i dag.

Sammenlægningen har skabt Skandinaviens største leverandør af maskiner og udstyr til branchen, oplyser selskaberne ifølge ErhvervsBladet.

- Sammenlægningen sker for at udnytte synergieffekterne i de to selskaber. Hele administrationen er flyttet til Hasselager, og vi har indført en fælles IT-platform, fortæller Peter Bøgild, der har stået i spidsen for Ludvig M. Larsen i 26 år og er udnævnt til administrerende direktør for det nye selskab tilErhvervsBladet.

Han får direktør Frands Ellersgaard, Lind Maskiner, som meddirektør. Selvom kunderne generelt har investeret mindre, har Lindlarsen udvidet med nye forretningsområder og kompetencer, der sikre fremtidig vækst. Der er bl.a. ansat nye sælgere med fokus på salg af maskiner til aluminiums- og plastindustrien.

- Vi ønsker at opkøbe selskaber i Skandinavien med henblik på en konsolidering af branchen. Det har været vores mål fra begyndelsen, fastslår Peter Bøgild overfor ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079