23948sdkhjf

Dansk designer i international superliga

[i]I dagens udgave af Børsen sammenlignes den danske designer Jacob Wagner med en superligafodboldspiller, der netop er blevet solgt til en europæiske topklub. Hans sofabord Yo Yo er sat i produktion af et italiensk firma og har netop været vist på møbelmessen i Milano.[/i]
Jacob Wagners sofabord Yo Yo er blevet sat i produktion af italienske Moroso og blev påmøbelmessen i Milano vist på firmaets store stand sammen med møbler af Ron Arad og Patricia Urquiola.. Moroso er et af de mest trendsættende møbelfirmaer i verden, og langt de fleste danske møbeldesignere kan kun drømme om at komme indenfor i varmen i det store familiefirma. Derfor sammenligningen med den europæiske fodbold superliga.

- Jeg er superglad, og jeg kan nu gå til tingene med en helt anden ro, fordi jeg ved, jeg har lavet noget, som er lykkedes. Jeg er rykket op i en helt anden liga, siger Jacob Wagner til Børsen.

Han så først bordet færdigt på selve messen, og det var først dagen før, at Moroso var sikre på, at de nåede at få bordet med i Milano. I forvejen har Jacob Wagner ventet i over to år på at få bordet sat i produktion, og den danske designer havde derfor allieret sig med en stor portion is i maven. For præcis tre år siden tog Jacob Wagner kontakt til firmaet under messen i Milano og viste dem sine skitser, og i sidste uge var han så en del
af familien, som han selv siger.

Oprindeligt havde han tænkt sig, at bordet skulle produceres i plastik, men det er endt med, at Yo Yo er skabt med 3-d-finér, en teknologi, der kan forme træfineren i hidtil usete former, samtidig med at fineren er meget tynd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063