23948sdkhjf

Martela Danmark leverer hæve-sænkeborde til Tyskland

Martela Danmark har vundet en EU-licitation på levering af omkring 3.000 hæve-sænkeborde til Stadt Bochum
Brugen af hæve-sænkeborde har hidtil været mest udbredt i Skandinavien, men nu er tyskerne også for alvor ved at få øje for bordtypens arbejdsmiljømæssige betydning. Af dagens udgave af ErhvervsBladet fremgår det, at Martela Danmark med hovedkontor i Brønshøj i konkurrence med en række europæiske kontormøbelproducenter netop har vundet en EU-licitation udskrevet af Stadt Bochum beliggende i Ruhr-distriktet. Byens administration skal indenfor de næste år have udskiftet mellem 2500 og 3000 normale skriveborde med hæve-sænkeborde til en værdi af omkring 10 millioner kroner.

Martela Danmark, der er en af Danmarks største leverandører af kontormøbler, har netop afleveret de første 180 borde til den tyske by. Det er især kundeønsker og gennemførelsen af nye arbejdspladsregulativer, der er baggrund for, at cirka 70 pct. af det antal nye skriveborde, der sælges på det danske marked, er forsynet med hæve-sænkefunktion.

- Tidligere var det god latin at tale med kunden om behovet for at kunne skifte mellem siddende og stående arbejde. I dag er spørgsmålet mere, hvordan kunden ønsker at kunne justere bordet, og i hvilket interval det skal ske. Den udvikling vil vi også se udenfor Skandinavien i de kommende år, siger adm. direktør Anders Baastrup, Martela Danmark til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078