23948sdkhjf

Sjællændere udfordrer prisen på bogkasser

Især 2 undringer førte til, at reolproducenten Walter Grey i Holbæk blev født i 2014.

- Behøver en lakeret kasse af MDF-plader at koste så meget, og er det nødvendigt for kunden at vente så længe?

Spurgte Theis Nielsen, som startede virksomheden. Og kom frem til svaret: Nej da.

I dag er det Nicholas Andreasen, der leder den daglige drift, mens Theis Nielsen holder øje som medejer fra sidelinjen. Sammen med Per Erland, som også er medejer.

Walter Greys bogkassesystem bliver produceret af en underleverandør i Rumænien, men det er ikke nødvendigvis derfor, at Walter Greys bogkasser kan holde sig på et prisniveau, der er under visse konkurrenters.

Faktisk kan han få øje på flere omstændigheder ved Walter Greys forretningsmodel, som ikke er til den sparsommelige side.

- Vi samler, sliber, grunder og lakerer og efterlader den helt uden synlige samlinger. Det er en dyrere proces, end hvis vi lakerede først og samlede bagefter. Vi har også valgt at være lagerførende, og det betyder , at vi kapitalbinder en hel del. Men vi får det til at løbe rundt, siger han til Wood Supply.

På den anden side har virksomheden en simpel opbygning.

- Vi bruger ikke penge på en HR- eller en IT-afdeling. Vi laver en masse ting selv. Vi sørger selv for bogholderi, og Camilla og jeg står på lageret og pakker varer hver dag, nævner han.

Foruden lave priser er Walter Grey optaget af at kunne levere hurtigt, og vælger derfor at have et betydeligt lager i Danmark at sælge fra.

- Vi kan mærke, at der er behov for det i markedet, og det er sådan, samfundet er blevet. Man vil have sine ting med det samme. Det er heller ikke specialprodukter, vi laver, men serieproduktion. Det er simple materialer. Der er ikke forskellige mål.

Lige nu forsøger Walter Grey, som har 2 ansatte i Holbæk, at komme ud til flest mulige forhandlere. Walter Greys bogkasser sælges igennem Nova Møbler på Nørrebrogade i København og hos webforhandlerne Uno Living og Office2go.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078