23948sdkhjf

Succesfuld netværkskonkurrence fortsætter

I majmåned havde Wood Supply en netværkskonkurrence med henblik på at gøre netværket endnu stærkere. Resultatet har været til at tage at føle på, hvorfor netværkskonkurrencen fortsætter i junimåned.
I den forgangne måned, har Wood Supply via nyhedsbrevet og annoncering på portalen tilskyndet såvel medlemmer som andre virksomheder til at ”tippe” Wood Supply om virksomheder, der kan gøre netværket stærkere.

Wood Supply har kunnet konstatere, at majmåneds netværkskonkurrence har givet pote.

- Det har været en succesfuld netværkskonkurrence for os. Vi har fået mange gode tip ind, som vi nu er i fuld gang med at behandle og tage kontakt til, udtaler Marketingkoordinator Maria-Therese Svanholm.

Sideløbende med konkurrencen på Wood Supply, kørte en tilsvarende kampagne på Metal Supply – portalen for jern- og maskinindustrien.

Konkurrencerne fik tilsammen 15 henvendelser, der i alt kunne mønstre flere hundrede virksomheder, der kunne gøre netværket stærkere. Derfor har er det blevet besluttet af konkurrencen skal køre igen i junimåned.

Majmåneds vinder af netværkskonkurrencen på Wood Supply er fundet og blev:

Anja Jacobsen, Saga Møbler Hjørring A/S– et stort tillykke til hende fra Wood Supply!!


Junimåneds netværks konkurrence er allerede i fuld gang. Wood Supply opfordrer derfor alle til at fortsætte de gode takter fra majmåned.

Igen i juni udloddes der 12 flasker god vin. For hvert emne du tipper os om, får du et ”lod” i konkurrencen. Hver måned trækkes der en vinder blandt den sidste måneds deltagere.

Gå direkte til netværkskonkurrencen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125