23948sdkhjf

Optimisme på Træets Årsdag 2004

Træets Arbejdsgiverforening afholdt i går Træets Årsdag 2004 på Hotel Legoland. Det blev en underholdende vitaminindsprøjtning for 160 deltagere, hvor der blev sat pris på branchen.
Med Frode Munksgaard som ordstyrer blev der i går sat pris på træ- og møbelindustrien. I sit sædvanlige vigør sørgede Frode Munksgaard i går for, at der blev sat pris på og lavet tilstandsrapport på:

· savværkerne
· underleverandørerne
· møbelindustrien
· medarbejderne

Indlæg fra Rold Skov Savværk, Compo Tech, Tvilum-Scanbirk og Vest Wood bekræftede branchens mange muligheder, og der var god inspiration at hente til de mange deltagere.

Indlæggene blev løbende kyndigt kommenteret af Vestholdet bestående af Preben Bager fra HTH og John Bredvig fra ITH samt af Østholdet bestående af Bruno Hansen fra Slagelse Maskinsnedkeri og Ib Hansen fra Hyllinge 2002.

Mødet blev afsluttet med et meget sigende og utroligt underholdende indlæg fra Chefpolitiinspektør Kai Vitrup, der om nogen illustrerede, at ledelse er noget man tager ved at gå foran - ikke noget man får tildelt. Kai Vitrup, der er leder af ordenspolitiet i København omfatter 1.600 mand, er bl.a. kendt for sin rolle i Irak med genopbygning af de lokale politistyrker.

Formanden for træets Arbejdsgiverforening Henrik Thorlacius-Ussing afsluttede dagen med en generel opfordring til at tage ledelsen og arbejde sig ind i en positiv spiral.

De enkelte indlæg og kommentarer bringes i uddrag i kommende artikler på Wood Supply.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109