23948sdkhjf

Opfordring til øget fokus på uddannelse og engagering af medarbejderne

Under overskriften ”sæt pris på medarbejderne” på Træets Årsdag 2004 opfordrede Vest-Wood og Fabrikschef Ejner Muf til at rette øget fokus på uddannelse og engagering af medarbejderne.
Ejner Muf, der er fabrikschef på Vest-Woods fabrik i Herning, har igennem de seneste år brugt mange timer og penge på uddannelse af timelønnede, værkførere og organisationen som helhed.

Det omfatter ikke bare enkelte kurser men en konstant træning – ellers går det af kog, som Ejner Muf udtrykte det. Medarbejderinvolveringen omfatter bl.a. teamwork seminarer, kurser, månedlige orienteringsmøder, og løbende påskønnelse af medarbejdernes indsats.

- Vi roser vores medarbejdere alt for lidt. Succes skal vises og påskønnes. Og hvis der laves fejl – så sørg for at de lærer af fejlene – men vigtigst er det at sige ”kom igen” til dem, fortalte Ejner Muf.

- Forskellen på succes og fiasko ligger ofte i medarbejdernes indstilling. Sørg for at virksomheden kommer ind i en positiv spiral. Samarbejdet med medarbejdere kræver respekt, dialog og information, information og information, udtrykte Ejner Muf det.

Der er iflg. Ejner Muf kæmpe gevinster for virksomheden ved at interessere sig for medarbejderne. Det er ofte de små ting der tæller. En generel negativ stemning kan dræne medarbejderne og virksomheden for energi – mens en positiv stemning kan gøre det modsatte. Derfor opfordrer Ejner Muf også til, at armene kommer i vejret hos lederen, når tingene går godt, og sørger for at det smitter. Der er iflg. Ejner Muf meget inspiration at hente i sportens verden.

Det indbudte panel var meget enig i Ejner Muf’s indlæg – og generelt var holdningen den, at medarbejderne er de danske virksomheders vigtigste ressource, hvorfor der er behov for konstant uddannelse og engagering af medarbejderne.

I den forbindelse kan det oplyses, at Wood Supply’s uddannelsesmodul søsættes i nærmeste fremtid.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063